Dette er grundstenen i alle vores smykker.

    guldbare.jpg (5835 bytes)

Vi startede 1. april 1986 I den overbevisning at godt dansk håndværk altid vil være eftertragtet.  Det viste sig at holde stik. - Efter vi havde set adskillige kæder, fremstillet som maskinkæder her hjemme og i udlandet, der enten ikke kunne holde - eller repareres, fordi de skulle være billige, startede vi "biksen" op. - Som det ENESTE guldkædemager værksted i Danmark har vi valgt, selv at fremstille ALLE vores båndtyper som 100%  DANSK HÅNDARBEJDE. Vi er af den overbevisning at tingene får lidt mere sjæl og kvalitet på den måde - uden det bliver dyrere. 

Vi fremstiller arbejde i 8 , 14 og 18 karat guldlegering, og kan kendes på vores navnestempler som er JLA  eller LILLERIIS ( alt efter hvor bredt båndet er ).                                                                  

De fleste tror at når man fremstiller eks. mursten armbånd - så putter man noget guld op i noget der nærmest ligner en "kødhakker" - og vips! så kommer de færdige mursten armbånd ud - sådan foregår det ikke. Alle led bliver håndsamlet, og båndet loddet pr. "håndkraft". Hver eneste lås er tilpasset det enkelte armbånd - og er derfor unik ( ikke to låse er helt ens ).  

  Du kan på film se hvordan de forskellige båndtyper fremstilles!! - Varighed ca. 25 min. ( kræver min. Media Player 9.0